botol susu

hai mommy2 semua.. ada x tips or cra nk ajar baby guna botol susu. mcm2 cara buat dan banyak botol susu saya guna, tapi baby still nak nenen. bila guna botol baby buat2 muntah. x lama lg nak kerja dah.

16 Balas

blh try botol susu pigeon,,ank sy dr baby smpai sthn 4bln isap susu badan terus sbb sy suri rumah...tp ble dy dh ad gigi dy suka menggigit sy terpksa ajar dy minum susu botol...byk botol sy try bg dy tp dy xnk smpai la sy try botol pigeon bru dy minum btl2...

4y ago

sy nak tny botol pigeon warna putih n kuning oren2 ad beza ke??