botol susu

hai mommy2 semua.. ada x tips or cra nk ajar baby guna botol susu. mcm2 cara buat dan banyak botol susu saya guna, tapi baby still nak nenen. bila guna botol baby buat2 muntah. x lama lg nak kerja dah.

16 Balas

Dekat rumah still ajar mnm guna botol selang seli....3minggu sblm start keje blh ajar ank tinggal kat pengasuh.....jgn tggu didalam rumah pengasuh or dok luar...sbb baby peka pada bau badan ibu nyer...nti dia xnk isap botol.....hantar dan balik.....nmpk kejam tp tu cara yg sy buat pada 2org ank...tu pun tunjuk ajar kwn2.....