opk

Hai mommy2 .. pernah tak mommy kat sini check pregnant test guna opk ? Sye dah miss period 5 hari . Saja try guna opk waktu pagi .. line terang.. selalu kalau guna opk waktu pagi ..memang tak terang mcm ni. .. Tapi saya check guna pregnant test tapi double line tak naik pun ..

opk
12 Balas

saya pun check pakai opk memula… sebab saya sebulan tu mmg pakai opk. Tapi sebab kan kitaran ovulasi tu satu masa je kan. Saya punya naik dua kali bulan tu. Dah dpt positive opk. tahu2 nak dekat period naik lagi. Jadi saya syak saya pregnant. Saya terus beli UPT Chemtrue 7 hari awal detect, terus dapat double line pregnant 😅