opk

Hai mommy2 .. pernah tak mommy kat sini check pregnant test guna opk ? Sye dah miss period 5 hari . Saja try guna opk waktu pagi .. line terang.. selalu kalau guna opk waktu pagi ..memang tak terang mcm ni. .. Tapi saya check guna pregnant test tapi double line tak naik pun ..

opk
12 Balas

opk utk cek kesuburan..klu 2 line maksudnya tengah subur..sgt bagus bersama.. upt utk cek kehamilan..klu 2 line maksudnya mengandung.. 2 alat yg berbeza..