breastfeed n breastpump

Hai mommy2, need advice.. how to convince husbnd n parents yg kite nk fully breastfeed. Saye nk beli pump letrik supaye senang utk buat stok bile keje nanti. Bile tnye nk beli pump letrik, ckp pakai yg manual je, lpas tu ade yg ckp xpyah beli susah n beli susu je. Terase down bile kite nk yg terbaik utk anak tp sekeliling tak support. Trus tak ade mood. Rse smgt bile nk bg susu bdn kt anak sepenuhnye. Tp jd sedih bile mcm ni. Lg tgk muke anak. Lg sedih.. Stress

1 Balas

Senang cite, awk ikut je kata hati awk, mana yg rasa terbaik.. Nnti semua tu awk akan prepare sendiri, org lain x tolong sgt pun..huhu

4y ago

Ade fikir mcm tu jgk. Tp tulah emosi mengnggu bile kite nk stand up sendiri n nk lawan negative2.