anak lelaki anak perempuan

anak first dpt baby girl. planning nk tambah anak. sedih bila smalam ckp kt suami, kalau dpt baby girl lg nk bg nama Isabella, tp suami ckp baby boy lah plak. sedih plak rase bile suami ckp mcm tu, rase mcm suami x nk terima qada n qadar Allah swt. ape salahnye baby girl lg. rezeki Allah berikan utk kebaikan n kesesuaian kitakn. ya Allah, ampunilah kami, tunjukkan lah kami jalan yg lurus, dan bukan jalan org yg sesat.

1 Balas

Dpt boy, Alhamdulillah.. dpt girl Alhamdulillah... lepas tu tambah lagi..rezeki semua tu 😍😍😍

3y ago

tulah kan. x perlu nk mendesak takdir.