No alahan

Hai mommy2 all’s..nak tnya skit kandungan sya dah msuk 9minggu tapi still tada alahan2 sperti mengandung..normal ke tue ☺️

50 Balas

haha normal je la sis.. kwn sy sampai da bersalin lgsg xde alahan tp suami dia pulak alahan teruk.. hahaha

5y ago

hahaha yg itu jd dkt suami sy pulak.. sblm sy prgnt, suami sy xmakan pedas.. masa sy prgnt.. aduyai hari2 nak makan pedas.. pastu maggi samyang tu dia blh makan sorg2 padahal pedas sgt.. sambal cili api tu mmg kena ada kalau mkn nasi.. jenuh lah jgk sy masa tu sbb xth thp pedas yg dia nak.. alih2 dia bt sendiri je sambal tu.. hahahahahha