Susu Ibu tak sakit

Mommy2 nak tnya,takpe ke kandungan dah nk msuk 33w tpi susu still tak rasa sakit#firstbaby #1stimemom

1 Balas

NORMAL. ada yg hari baby keluar baru ada susu, ada yang 2-3 hari baby keluar baru ada susu. yg Penting faham pasal demand&supply. masih sempat utk study pasal breastfeeding supaya takdak isu "susu tak keluar" " susu tak cukup" "susu kering" breastfeeding perlukan ilmu yg betul, ia bukan sekadar selak dan suap. belajar la supaya awak tak stress dlm pantang nanti..