No alahan

Hai mommy2 all’s..nak tnya skit kandungan sya dah msuk 9minggu tapi still tada alahan2 sperti mengandung..normal ke tue ☺️

50 Balas

Normal sis.. Sy 10weeks tp alahan mmg ada lh, asik muntah jer.. Untung yg xda alahan sis hehe 😁

Normal la tu..saya anak pertama pun xde alahan..anak kedua makan ape pun xboleh kluar balik

Normal. Saya alhamdulillah sampai dah masuk 8 bulan ni langsung takda alahan apa apa 😊

Rezeki sis xde alahan time pregnant, sama dgn saya, Dr anak 1st n yg 2nd Ni xde alahan.

baguslah belum ada alahan sebab baby dlm perut nk mkn apa yg mama dia mkn .. 😂

5y ago

tula .kalo yg ada alahan ni badan blh jd lemah kalo xmakan ..

normal je sis , saya dari start pregnant sampai 34week sekarang takda alahan .. 😊

Normal. Sy sampai masuk 6 bulan baru stop alahan hehehe depends body masing² 😇

Sy pon xde alahan sgt. Skg 4bulan.. Trus ade alahan, 😭😂😂😂

Normal sis, alhamdulillah. Teruskan makan yg berkhasiat dan rehat secukupnya.

Untungnyeee takde alahan. Huhu. Enjoy ur pregnancy sistur! 😊😊