Kurang pergerakkan baby

Hai semua... Nak tnya kalau dah msuk 28 weeks nie..pergerakkan baby dah d ambil kira ka? 😅 😅 Sbb mcm pergerakkan bby sya tk aktif sngt... Tkpa ka tue??? 😅 😅

1 Balas

kalau bby xckup tendangan tak aktif ia bukan perkara normal..kena dptkn rawatan kadar segera tuk pstikn bby ok dlm kndungan tiada yg memudaratkan.. even dh 28 week tetap ada risiko tuk alami miscarriage atau bby meninggal dlm kndungan .sbb tu penting kira tendangan bby dan pantau pergerakkan bby dlm kandungan ..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

1mo ago

Terima kasih pencerahannya...