Trimester. 2,sering sakit d atas bhgian alt sulit.

Hai momies2 yg kat ada sni,nk tnya..Sya skrng da msuk 18 mnggu..knpa ya sya sllu rasa skit d bhgian atas alt sulit Sya tue..mmng bgitu ka..ada momies2 yg tahu penyebabnya🥺#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

normal, sebab rahim membesar. Saya pun mengalaminya sekarang. banyakkan rehat, jalan2 riadah perlahan untuk kurangkan sakit tu. Actually bukan sakit, kita rasa tak selesa kan? sbb x pernah kena sblm ni.