16week 2days

Hai mommy².. Nak tnya.. Saya da masuk 4bulan tapi perut masih tak nampak lagi.. Normal atau kene scan ye.. Semua org tegur kenapa tak nampak. Saya jadi risau..?

33 Balas

sy yg 6 bulan ni pun x nampak2.. tp nurse kata baby sihat..maybe anak first..x nampak..lgpun badan jenis berisi

Asalkan bila buat check-up n scan, doc n nurse kata ok then insyaAllah ok. Layankan aje apa orang kata.

Normal sis..sy 20w bru npk skit..tue pn xsdar bila la besar..ingt prut buncit tp xilang2....😀

Sy yg 7 bulan ni pun baru nmpak sis.. Tu pun klau pkai longgar2, blh sorok lg.. Hahaaa

sy pun tak nampak lg.. sy badan besar, tp perut maintain mcm sebelum pregnant..

Sye nk masuk 4 bulan nmpak macam org kenyang je sis😂

5y ago

Tu laa

Normal j awk... Mcm sy perut kecik xnpk.. Jnji baby sihat...

Jgn risau awk. Sy pun nak masuk 6bulan baru nmpk perut 😊

Adik ipar sy 6 ke 7 bln baru nmpk bby bump dia hehe

Normal je sis. Ikut bdn tp klu risau blh je scan