Kenapa perut tak nampak ?

Salam nak tanya normal ke kalau kita nak masuk 4bulan perut tak nampak lagi ? #firstmom #ingintahu

2 Balas

Totally normal! Ada orang memang tak nampak obvious sangat the bump in early pregnancy. Macam kawan i, around 6-7 months pregnancy baru perut dia macam tiba tiba nampak 😂 so, as long as you checkup tu everything okay, baby well grown, it’s completely normal!

normal je sis.. kadang tgok ketebalan perut kite.. sy pun nk masuk 4 bulan.. tp xnmpk pun..