Prgnt 4bulan

Hai mumy ' nak tanya kenapa skrg saya mengandung 4bulan tapi perut nampak macam tak mengandung ye 😅. Risau pulak ##SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

3 Balas

tu normal sis. mana yg sis tgk org mengandung 4 bulan perut dah nmpk besar tu mungkin dia dah mengandung anak seterusnya. semuanya bergantung pada otot perut

3mo ago

kadang sakit tu sebab rahim masih nak membesar. selagi tak ada spotting/bleeding InshaAllah ok 😊

size perut bukan ukuran mengandung pun. saya masa dah sarat pun orang masih tak perasan saya mengandung. syukur baby keluar sihay