KRIM LUKA BERSALIN

Hai mommy tahu x krim utk cantumkn jahitan bersalin normal yg terbuka

2 Balas

hai sis... saya masa bersalin anak no 2 & anak no 3 saya pakai gel gamat orang kampung.. tekstur dia macam gel aloevera tu.. sejuk je bila pakai.. luka cepat elok..tapi tak tahu la org lain.. masa bersalin anak no 4 baru2 ni saya dah standby , tapi tak pakai sebab tak ada luka 🤣 tapi boleh jugak guna untuk luka melecet semua.. anak2 kalau luka saya pakai tu je

Try Hydrocyn sis