krim buang bulu miss v

momies, ada yg tahu x krim apa yg sesuai utk buang bulu area miss v yg seuai utk org preg? krim yg sapu2 tanggal tu.. perut dah besar x smpai nak cukur🫣

3 Balas

saya guna ni, katanya selamat untuk ibu mengandung. just spray buih tu, tunggu 10-15 minit, lap pakai tisu atau kapas. memang tanggal semua bulu hehe

2mo ago

gatal tak sis lepas tu ?? ada naik tiny2 bump tak ?

kena mntak advice dari doc rasanya... sbb setengah krim tuh ada kandungan yg bahaya untuk ibu preg...

not sure.. better tny doktor