Luka jahitan bersalin normal

Hi mommies,boleh share tips penjagaan atau krim sapu utk jahitan bersalin normal? Jahitan sy dah 7hari tp rasa mcm jahitan tebuka atau benang mmg dah tertanggal,ada rasa pedih dan ngilu d situ 😅 sy first mom xtahu sgt ,tq mommy #firsttimemom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

pastikan kawasan situ sentiasa kering. guna ubat yg klinik bagi tu. kena kerap tukar pad. utk lebih mudah, letak ubat tu dalam botol spray, so setiap Kali nk guna, spray je

7mo ago

pedih tak spray ubat kuning?