confius

hai mommy, sy skrg 14w5d .. kbelakangn ni sy rasa sakit mencucuk kat perut. kadang kanan kadang kiri. sekejap ja sakit dlm 2 saat macam tu. tapi kerap. naluri kata baby tpi risau juga kalau benda lain sbb awal lg kandunganya. apa pendapat mommy semua? 29hb baru checkup kk. ?

1 Balas

Ada setengah orang, sakit macam tu biasa.. Ada pulak yg sakit tu macam sakit nak period.. Better gi klinik bagitau sakit perut semacam.. 29hb tu lama lagi nak tunggu..