Sakit bawah perut

Hi mummies. Saya dah 22week. Lately ni kerap sakit di bahagian rahim sebelah kiri kanan. Kadang tu rasa macam cramps yg sangat kuat. Normal ke? Lepastu kadang kalau bersin sakit bawah ari ari tu

4 Balas

Sy mcmtu since 18w smpai skg 24w pwn kdg2 rasa lagi..bila pegi jmpa doc/sono dorg ckp normal sbb ligamen/rahim nak mengembang..tapi untuk selamat better pegi cek ye..

sama ngn saya sis...rasa sakit...tp ada yg kata normal .utk kpastian better p klinik....

better check with doctor and get an advise

Bttr g klinik tny ok sis.