Normal ke rasa sakit & lenguh

Hai ibu² & bakal ibu . Normal ke rasa kerap rasa sakit & lenguh bahagian ari² ? Kadang perut mengeras sekejap . Sy baru 18weeks minggu depan baru appointment checkup kk . Better ke klinik untuk pastikan baby okay ke camne ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Sy pun start 2nd trimester smpai skrg dh masuk 3rd trimester mmg sakit sgt bhgian pelvic tu.. Doktor just suruh tuam.. tp better nnt waktu checkup, bgtau nurse @ doktor pasal ni.. bgtau pasal yg mngeras skli.. mgkin solution dri doktor lain lain.. Kalau risau utk tggu smpai next appointment, blh pegi buat growth scan.. growth scan below rm50 dh blh dapat.. kdg pegi gov klinik diorg mcm layan tak layan sgt..