Hi mommies ! Sapa ada pengalaman macam ni ..

Normal ka 5weeks+ rasa cramp bawah perut kadang kanan kadang kiri dan sakit pinggang ? sakit tu mai kadang kadang ja . sakit yang boleh tahan . Sorry tak berapa tau sebab first pregnant .. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

sis maaf nak tnya rasa cramp bwh perut tu mcm mane ye rasa die...dlm perut sis ada x rasa mcm benda gerak2 atau berdenyut.

2y ago

Rasa mcm sakit perut biasa . sat sat ja rasa .. Mmg rasa ada bnda pn dalam perut . Dh p scan doc kata smua sihat .. Sakit cramp tu normal ja ..

sama dgn saya... pastu kita perlu buat apa ye.. sy pun tak thu.. blh tak letak minyak? kadang2 badan jd letih