Nak bertanya

Normal ke ya kalau sakit kat tulang bontot sebelah kiri dia rasa sengal2 sakit sgt ..kadang tu nk tunduk ke bangun sakit betul kat situ..skrg belah kanan plk sakit , kiri kanan dapat😅nak bangun dr tdo pun kena pelan2 apatah lagi bersin tangkap habis kt situ jd sengal sakit...sy pregnant 6W1D, mommy yg lain ad mcm sy x ya? Sy xberpengalaman ni anak yang first😊 kadang risau jugak .. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Yup normal, tulang punggung nak meregang sbb ada baby kan. Banyakkan minum susu ye

2y ago

❤️