Mimpi buang air kecil

Hai mommy.. siapa ada pengalaman mcm sy.. mimpi buang air kecil di toilet.. tapi sebenarnya terbuang atas tilam.. aiyoo sedar2 dah basah lencun.. 11weeks prgnt 😭😭 UPDATE : maybe tanda sy keguguran juga.. sebab tak lama selepas kejadiann bila scan tgk bby dah tkdr heartbeat n sebelum kejadian juga sy kerap kluar discaj air jernih

2 Balas

Haha. maaf gelak sbb saya pernah mcm ni. Masa kecil lg kerap, masa remaja dan dah kahwin pun pernah (ayoo malu) sbb sy tak tahan sejuk. Ni awal pagi tadi, terkucil juga sblm terjaga. Cepat2 ke tandas. Mcmana nak elak? Buang air sebelum tidur. kalau mimpi di tandas, nak buang air kecil, bangunkan diri daripada tidur. Jangan tahan kencing masa tidur (selalu saya akan terjaga jika nak kencing) Kurangkan minum air waktu malam. kerap Senam kagel untuk kuatkan otot pelvik termasuk otot pundi kencing

saya Pon pernh kne bnyk kali waktu kne kencing kotor, mimpi dalam tandas tngh buang air kecil bila tersedar rasa basah dah tilam hahaha