35 weeks pregnancy

Siapa sedang alami simptom yg sama mcm sy? Sukar utk tido mlm, kerap ke toilet buang air. Dah buang air, rasa nk buang lg huhu. Berdiri lama sikit dh rasa nak ke toilet. Sakit urat celah peha. Pedih hulu hati. Rasa sakit semua ni terubat bila memikirkan tak lama lagi si comey ni akan keluar🤩😍

11 Balas

same lah.. kdg duduk xkena, bdiri xkena.. tidoq mlm tu boleh kira berapa jam je... nk bjalan 10x mikir lah, sakit sana sini..tambah perut dah kebawah sgt dah lg lah susah nk duduk bgn...

Alhamdulillah, baby saya sekarang dah 3 bulan. Masa saya post ni Rupanya esoknya saya bersalin. Baby lahir pra matang 35 weeks. Skrg dh sihat, dh 5kg lbih😊

dri 1st tri mmg sllu kluar msuk tandas,tak smpai 30min rsa nak kncing lgi😅..msuk tri 3 mula la skt2 kaki, brdiri lama pun dah tak larat

sy dri awl pregnant dah mcm ni...kencing tu jgn ckp la....bru je kncing...klua bilik air nk msuk bilik bole patah blik msuk bilik air kencing💆

3y ago

Kan.. sama la.smpai sy pkai kain batik duk uma. X pnah2 pki kain batik. Sng pi tnds🤣

sedang mngalaminya....bby aktif sgt lg2 ble mlm n perut kerap mngeras😂 37weeks

sdg mengalaminya jg😊 37weeks dah😆cant wait to see my baby

32 pedih ulu hati. Sakit lutut. Nk jalan pon susah 😭.

same la...da 35weeks...payah tdo...

Sama.. Tgh mengalamimm skrg 38w4d

yup sama tgh mengalami jugak 😊