slip disc

ada sesiapa ibu mengandung yg mengalami slip disc? minta share pengalaman

1 Balas

I tkda la kna slipdisc mse pregnant.. Tp i sengsara sakit kt hjung tulang blakng bila taim duduk.. Berdiri lma plak tumit kaki jd sakit.. Memg tkde ubat.. Bertahan dgn pkai cream mnyak pnas n tampal acustop je utk bg lega.. Now baby dh 4 month.. Dh tkda dh sakit2 blakg smua tu.. Hope u beetahan ye, mummy.. Hehe.. Nt kuar ank comel.. Baby besar ke tu?

5y ago

Tk pasti, tp rsa, nya klu tuam belakang pinggang kt tulang tu, boleh je..