Sakit Pinggang Dan Punggung

Assalamualaikum, nak tanya. Smlm tlg mama masak, takde angkat berat cuma banyak berdiri. So, hari nie pinggang dan punggung sakit sangat. Sy ada slip disc dan pernah buat minor laser 2x. Ke sbb slip disc? Skrg 14 minggu 5 hari. Terima kasih

1 Balas

Waalaikmslm ..klu Ada slip disk tu boleh trigger rse skit pinggang blik..sy pon klu byk kje skit pinggang akan rse skit..kena pakai y support tulang blkg tu kdg2...

4y ago

Welcome