Pengambilan vaksin semasa mengandung

Hai mommy semua..nak tanya kat sini, Ada org ckp kalau ibu mengandung boleh ambil vaksin yg phizer tu..ada ke mommy yg tengah pregnant dah ambil vaksin? Sekadar bertanya je..

31 Balas

12 week dose 1 ...16week dose 2 ,sy dpt pfizer...alhmdulillah tak ada apa2...

sy sudah lgkap vaksin..pfizer.. alhmdulillah okay ja..cma lenguh2 tgn..

saya. sekarang dah selamat bersalin. alhamdulillah ank xada pa2 mslah

sya bru lepas second dose semalam..skit tngn n skit kepala la..😭

Saya dah full dose Pfizer 18 week preggy. Alhamdulillah

sy ambik vaksin first dose sehari sblum beranak 😅

Ya, saya ambil vaksin Pfizer at 12w skrg dh 20w.

Sy mengandung week 8 time vaksin 2nd dose..

saya dah lengkap vaksin pfizer

Saya pfizer n kak sy sinovac..