Vaksin ibu mengandung

Hi ibu2 semua. Sy nak tanya betul ke ibu mengandung boleh ambil vaksin pfizer sahaja berbanding vaksin yang lain? Terima kasih.

8 Balas

masa kita nk daftar kt my sejahtera, mereka akan tanya kat kita.adakh kita tengah menyusu badan and mengandung.so saya bg jawapan yg saya tengah menyusu badan,so mereka check and bg kt saya VAKSIN PFIZER, tetapi x mestinya bg utk wanita mengandung atau menyusu badan.sbb ayah saya dpt Pfizer, anak-anak makcik saya pun dpt Pfizer juga.kebanyakkn org dpt Pfizer

semua vaksin da bolee sis tapi kalau tempat sis memang ad Pfizer normally dieorang akan bagi Pfizer..sebab ad setengah ppv xad pfizer

Hi. Sekarang AZ & Sinovac pun dah boleh ambil. Boleh refer post post sebelum ni, & boleh refer doctor juga.

x la.. sy masa preggy, dpt vaksin sinovac.. alhamdulillah xde pape.. demam pun x.. cuma lenguh je

Hi, mommy boleh rujuk kepada klinik kesihatan terdekat dengan mommy ya.

Bonda dpt vaksin az.. dos kedua nak ambil selepas kandungan 4 bulan..

semua vaksin boleh

semua boleh dah