Vaksin booster

Kt sini ramai dah ke ibu mengandung yg dah ambil booster? Nak ambil tapi takutla

3 Balas

Saya dah ambil masa 16w. Ramai kawan saya yang pregnant semua dah ambil awal jugak. Pastikan tahap kesihatan kita pun ok. InshaAllah, dengan izinNya semuanya akan baik baik. Saya pernah merasa kena covid, jadi saya memang nak elak dari terkena lagi. Kita usaha elak jangkitan benda yg kita tak nampak. Selebihnya, kita berserah padaNya

Saya dh ambil masa 24w. klinik yg check up sy kata ok, Vaccinator pun kata ok. Sy Just fikirkan usaha untuk mengelakkan yg lebih mudarat. lps tu tawakkal. jaga SOP. Asalkan badan sihat sblm dan semasa booster. slps booster banyakkan rehat jngn buat aktiviti berat selama seminggu. keep on hydrating

2y ago

Salam sis..sis ambil booster,so far kandungan okay sahaja ke? Saya nak ambil tapi saya takut..kandungan nak masuk 20weeks..

Saya hold dlu, doktor dan staff nurse kk saya ckp lepas bersalin baru ambik.

2y ago

Boleh jgk nak ambik depends pada diri, tapi saya tak ambik