Pengambilan vaksin semasa mengandung

Hai mommy semua..nak tanya kat sini, Ada org ckp kalau ibu mengandung boleh ambil vaksin yg phizer tu..ada ke mommy yg tengah pregnant dah ambil vaksin? Sekadar bertanya je..

31 Balas

Sy dh lengkap vaksin astrazeneca, first dose blom pregnant. Second dose 11weeks bru lps 5hari kena jab so far alhamdullilah smua ok. Tawakal jer time cucuk tu.

3y ago

Sama! second jab sy masa 13 weeks. Az juga. InshaAllah takde pape 😊

Sy dah fully vaccinated pfizer... Sy skrg 33week2day... alhamdulillah x de Pape.. ok je mcm biasa.. mula2 je sakit tempat enjet tu.. x leh di sentuh...

alhamdulillah, saya suda lengkap vaksin . Saya dpt vaksin pfizer . Alhamdulillah tiada sakit atau sebarangan alahan . Nurse memang shor kan

sy pun ambik pfizer,smpi bg email kt hospital putrajaya...susah nk cari tmpt ade vaksin pfizer mase tue..alhamdulillah dh settle..

Sy dh ambik full vaksin pfizer dose 1 masa kandungan 19week dan dose 2 masa kandungan 21week😊, Alhamdulillah

sy dh lengkap 2 dos vaksin.. pfizer.. alhamdulillah.. setakat skrg.. baby pun ok.. sy pun ok.. xde mslh..

Sy sudah lengkap 2 dos pfizer bulan 8 haritu. Skrg kandungan dah 26 weeks. Alhamdullilah xde effek apa2.

Seelok nye org pregnang memng di galak kn amik vaksin sis..Sy alhmdulilah sudah 2 dose vaksin pfizer

Saya ambik vaksin 1st dos 13 week haritu.. Skrg dah 16 week , esok temujanji 2nd dos pfizer..

saya ambik time usia kandungan 4week. alhamdulillah setakat ni takde pape pun.