berkenaan najis

Hai mommy semua..maaf nk bertanya kalau ada sesiap yg tau..sbb ni frst time jdi kt sy mnggu ni..kandungan sy dh 25weeks tp sejak² akhr ni sy buang air bsr colour hitam kali ni dh 2 kali..agak risau jgk..sbb frst time berlaku..sy hnya mkn ubt dktr bg..sbb ada mslh tekanan drah rendah..sy mkn ubt post natal vitamin..

1 Balas

Tu maksudnya badan sis serap ubat. Kalau makan ubat tambah darah memang akan buat najis jadi hitam.

4y ago

Takde ape la sis 🤗

Tu sebab iron tu.. kena banyakkan minum air dan buah-buahan.

Klau mkn obimin mmg njis akn wrna gelp..doc kta tu norml..

Ubat tmbah darah @ iron mmg akn sebabkn najis hitam

Normal laa.. Sbb mkn ubt yg coklat tu