i need help here.

Sebelum ni makan ubt2 yg dktr bagi,elok je..xde muntah xde apa..smggu ni tba2 rasa mcm ubt tu x cun pulak..sy slalu mkn ubt sblm tidur..lps mkn ubat je mesti pening,pastu muntah..so,husband suruh try mkn ubt tghari..sama jgak..kalau mkn pagi lagi teruk..dr pagi sampai petang pening n muntah2..so sy rasa mcm kne stop mkn ubt2 tu,nak mtk tukar..dah seminggu mkn ubt tu sbb nak tgk sy pening sbb ubt ke sbb lain..nampak gaya mcm sbb ubat..ada x yg kat sini berpengalaman? apa korg buat? trskn mkn ubt tu ke or stop n mtk tukar? -Folic acid - Ascorbic Acid(vitamin) - Vitamin B complex sy x tau mana satu ubt yg sy x masuk sbb folic acid dgn vitamin B complex sy mkn serentak,baru mkn ascorbic acid..

2 Balas

sbelum nie sy ada loya, lpas mkn 4jnis ubat tu loya pun dh hilang sakit kepala tu ada la mgkin xckup rehat,tp sy mkn ubat tu time pagi sbb perut kosong lepas 2 jam baru boleh mkn nasi,mgkin sis xserasi ngan ubat tu sis kena jmpa doc bgtaw..

Kena bgitau doc la, kalau kita x serasi dah mungkin doc akan tukar ubat lain, sblm ni sy mkn obimin x sesuai dgn sy pening2 je, sy mkn ubat 4 sekawan tu bru serasi dgn sy