baby nb x tidur malam

Hai mommy semua..ada tips or cara x utk tukar habit baby new born yg suka bjaga malam n tdur siang hari..dah sebulan sy x dpt tidur malam sbb baby kuat menyusu n kalau dh kenyang pn dia x nak tidur, bila letak baby nangis nk berdukung je baru senyap..tolong saya pleaseeee..mata panda sudaa badan pn lesu jeee

2 Balas

Baby selesa bila dibedung. Sbb kadang xbedung dia terkejut2. N sesetengah baby dia takut gelap.