BABY BUMP

Lately ni ramai betul yang tanya bawah 3 bulan kalau tak nampak baby bump tu normal ke tak ?? NORMAL JER 1ST TIME MOMMY TO BE SEMUA.. Kadang² dah masuk 7 bulan baru nampak baby bump.. Sy nasihatkan banyakan membaca ya mommy to be.. Lagipun baby bump tu aurat untuk org islam.. Tak marah tapi sis cakap jer ✌️✌️

2 Balas

Agree on this statement. As long when consult with doctor, the bby is ok, shouldn't be worry much. Me also near due my bump didn't appear much, but when checkup the bby weight 3kg++ ☺️

2y ago

Yepp. Listen to expert 😉

iya betul tu. pelik saya kadang2, yang paling kelkar baru 4weeks da tnye nape tak nampk baby bump. saya ni pun baru festime pregnant bru 6weeks pun boleh fikir logik akal. 🥲🥲🥲

2y ago

Bila kita suruh banyakan membaca dia sentap pulak 😌😌 Padahal soalan dia terang² tak logik