baby bump tak nampak

Nak tanya mommy semua , masa pregnant baby first , uolls ada baby bump masa berapa week ? Saya dh 22 week tp masih xnampak baby bump pon . #firstbaby

5 Balas

saya dalam 25 minggu keatas baru nampak babybump.banyak orang tegur perut kecil sekali baby keluar beratnya 3.1kg.

Biasa tuu.. ikut org jgk. Yg penting masa scan and ukur perut kt KK tu nurse and Dr kata ok ikut minggu.

Sy 16 week da nmpak bump.. Sjenis perut tebal... Bju smua x muat da sbb punggung pun trut melebar..

Saya tgh preggy baby first. Alhamdulillah masa 16 minggu mcm tu dah muncul bump.

Ikut org juga sis