Minum air gula

Hai mommy semua, selalunya kalau minum air gula, doc akan amik darah je kan, air kencing akan ambil sekali tak? Saya 1st time nak pergi minum air gula tak tau sangat 😅

1 Balas

Selalu checkup mmg akan ada ambik darah dan air kencing kn, meh saya share ye🥰 untuk hari yg sis minum air gula nanti, appoinment mcm biasa. Ambik darah dulu (yg pertama) then lepas dah ambik darah nurse akn bagi minum air gula suam, lepas minum tu sis kne ambik air kencing pulak. Taktau la kalau tmpat lain, tmpat saya mcm tu. Lepas dah kencing sis tunggu dalam 2 jam untuk ambik darah (kali kedua) then result akan dpt dalam mggu tu jgk. Tapi kalau nurse call sis tu maksudnya result sangkut la. Kalau takde call tu kiranya result sis cantik 🥰

2y ago

Tima kasih sis ❤️