Sebelum minum Air gula

Sebelum kena minum air gula, boleh tak sarapan minum air kosong je ? Ada tak checkup macam biasa seperti ambil air kencing, darah, timbang berat sebelum ambil bacaan air gula ? Sy risau air kencing kotor kalau tak minum air kosong pagi tu. #ingintahu #firstmom

1 Balas

xboleh minum sebarang cecair sblm buat test air gula. klu dlm buku awk ada appt checkup hari yg sama dgn test air gula..awk minum air gula dlu baru buat checkup lain.