keputusan air gula

nak tnya lps minum gula kene tunggu 2 jam kan lps tu kene amik darah lagikn ,, selalunya keputusan dpt time tu juga ke atau mcm mn

4 Balas

Nurse akan call kalau sangkut, macam sy hari tu tunggu punya tunggu takdak call, masa g checkup tanya mcm mna, nurse cakap kalau tak call tu mksud dia normal, tak perlu risau

saya haritu masa 15weeks minum air gula kat KK, dua hari lepas tu nurse call sbb sangkut gdm. dia kata klu takde call until next appointment means tak sangkut..

tengok klinik jg, mcm saya haritu, cek gula jam 8 pagi & 10 pagi, jam 2 ptg dah dapat result.

2w ago

ikut pada kk. paling cepat petang dah dapat. paling lewat 3 hari. kalau dalam tempoh 3 hari takda call/whatsapp maksudnya tak sangkut.

Result after 2 to 3 days. Sebab nak kena hantar darah tu ke lab test.

2w ago

oh ,, hrp2 sy x sangkut