strechmark

Hai mommy semua nak tnye..sye dah 39weeks strechmark kat perut banyak dan hitam..boleh dikatakan semua jadi hitam mcm berdaki? mmg normal kan..n lepas bersalin akan hilang ke?

17 Balas

sy hari2 sapu myk bby kt perut, nurse yg ajar..xnk bg strechmark naik dgn jayanye, setakat ni xde lg...tp adik sy pas brsalin baru muncul strechmark, lambat jugak nk hilang.😅 tp yg sekarang ni rasa haru pulak mata tgk celah2 jd hitam,xlalu nk tgk..haha

5y ago

Haha saya dh branak 23 Nov.. Tp tu la masa prngt hari2 sapu tp nk jadi tu jadi juga sis 😅😅 ni hrp hilang cpt juga