celah kengkang hitam

hi mommy, normal kah celah kengkang hitam mcm berdaki selepas bersalin ?? adaka ia akn hilang ????. mcm mna cara nak hilangkan.. pls helpppppp #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Saya pun sama sis lepas bersalin hari tu.. Hitam dia lain macam 😅.. Sendiri tengok pun rasa segan.. Tukang urut masa pantang ada bagi tahu lepas dah 2 atau 3 minggu lepas pantang dah bole scrub atau lulur badan n sental celah celah yg gelap,alhamdulillah dah tak gelap dh sis.. Saya pakai produk mustika ratu Krem Peeling Mundisari bau pun okay

2y ago

ohhh ok sis tq