strechmark

Hai mommy semua nak tnye..sye dah 39weeks strechmark kat perut banyak dan hitam..boleh dikatakan semua jadi hitam mcm berdaki? mmg normal kan..n lepas bersalin akan hilang ke?

17 Balas

Hilang juga sis.. Cuma sis kena kerap sapu Oil @ Losyen antiStechmark. Dekat farmasi ada tu.

5y ago

Sye hri2 sapu sejak 7bln timbul stretchmark tu..tp mkin byk pulak huhu

Hilang tpi ambil mse jgk. Sis rajin2 la sapu losyen utk stretchmark spya x ketara sgt

5y ago

Sye hri2 sapu jgk losyen..tapi mkin nk beranak makin bnyk pulak

susah nak hilang kalau x jaga..saya stmk lama bersalin pertama ponn x hilang lg 😂

5y ago

Ala tktnya hahaha..terok dh perot sye ni..pdhal hari2 jgk sapu losyen

Saya tak jadi dekat perut tapi jadi dekat pungkok 😂😂

4y ago

Sama laaaaaa saya pun jadi kat punggung 😭

Sapu extra virgin coconut oil.. it helps

5y ago

Ok mommy tq😊

Hilang tp ambil masa..mcm saya jugak..

Normal...

5y ago

Ye betul puan..