Alahan

Hai mommy semua, nak tanya.. Masa trimester 1 ni kan, biasa berapa week baru ada alahan? Saya prgnent 6 week.. Tp rasa mcm tiada apa2 alahan, alhamdulillah tp risau pn ade sbb bila makan tu semua berselera.. ? Ok ke eh?

25 Balas

ok je sis.. sy pon same alhamdulilah xde alahan.. skrg preng ank no2 dh 9week.. xde alahan gak.. cume nak mkn je kije nyeee.. naik mdadak kot berat nti nie.. risau gka xdpt nk control 😂

5y ago

tu laaa haha.. nk mkn je.. klu x tekak rase loye kan .. harap2 sihat la baby dan ibu.. risau takut kne gdm je.. 😅