Risau kandungan

Hai semua mommy nak tanya normal ke masa kandungan dari 4 week - 8 week alahan teruk jugak la. Sakit2 badan. Sekarang ni saya masuk 9 week alahan n sakit2 badan tu hilang dah. Rasa biasa mcm tak pregnant. Normal ke tu ye ? Risau pulak takut ape2 jadi dengan kandungan dalam perut.

1 Balas

Normal ja sis

3y ago

normal sis. certain ibu mengandung hilang alahan lps 3 bln pertama. sis dulu pn mcm tu.. kena byk membaca.. insyaallah sedikit pendedahan tentang alahan & kandungan byk membantu setakat ini❤️