Alahan

Hai mommy semua, nak tanya.. Masa trimester 1 ni kan, biasa berapa week baru ada alahan? Saya prgnent 6 week.. Tp rasa mcm tiada apa2 alahan, alhamdulillah tp risau pn ade sbb bila makan tu semua berselera.. ? Ok ke eh?

25 Balas

Sy pun tgh alah lagi ni. Baru 11 weeks. Xsabar nak habis fasa morning sickness ni. Hari2 pening kepala, xleh bau org masak, salah makan muntah. Kadang tu muntah sampai berdarah tekak.

5y ago

Yeke sampai berdarah.. Bykkan rehat ye sis, kena makan bg bdn bertenaga. Jaga diri.