Alahan

Hai mommy semua, nak tanya.. Masa trimester 1 ni kan, biasa berapa week baru ada alahan? Saya prgnent 6 week.. Tp rasa mcm tiada apa2 alahan, alhamdulillah tp risau pn ade sbb bila makan tu semua berselera.. ? Ok ke eh?

25 Balas

Alhamdulillah. Sy skrg pregnant anak 1st. Takde ape2 alahan setakat ni. Skrg dah 10 minggu. Cuma makin berselera dan bdn lesu nak tido je. 😂

5y ago

sama la kite sis. Lepas zohor je mesti dah start ngantuk nak tido. 😂😂