Alahan

Hai mommy semua, nak tanya.. Masa trimester 1 ni kan, biasa berapa week baru ada alahan? Saya prgnent 6 week.. Tp rasa mcm tiada apa2 alahan, alhamdulillah tp risau pn ade sbb bila makan tu semua berselera.. ? Ok ke eh?

25 Balas

Klo xde lg bagus.. tp 6w awal lg.. tggu dah 2 bulan++ tu bru dia mula..

5y ago

Yeke.. Tu la lain org lain pengalaman nya kan.. Ade yg awal, ade yg lambat.. Risau pula.. Harap2 semuanya ok la