Alahan

Hai mommy semua, nak tanya.. Masa trimester 1 ni kan, biasa berapa week baru ada alahan? Saya prgnent 6 week.. Tp rasa mcm tiada apa2 alahan, alhamdulillah tp risau pn ade sbb bila makan tu semua berselera.. ? Ok ke eh?

25 Balas

Syukur sis klau xd..mcm sy da 20 minggu pun xd... Keja mkn je... Tp mkn kna kawal jgk... Takot brt naik lebih2...

5y ago

Alhamdulillah sis, sy pn skg makan je apa yg teringin tp kena kawal juga takut berat badan naik over pula.. 😅