Alahan

Hai mommy semua, nak tanya.. Masa trimester 1 ni kan, biasa berapa week baru ada alahan? Saya prgnent 6 week.. Tp rasa mcm tiada apa2 alahan, alhamdulillah tp risau pn ade sbb bila makan tu semua berselera.. ? Ok ke eh?

25 Balas

Yess .. sama mcm saya .. masa 6 weeks blom ada alahan lg ..8 weeks ke atas dah stat mual2 .. makan pun tak lalu .. 😅 .. itu normal .. no worries ..

5y ago

Insya allah semuanya ok .. bila dah nak masuk 4 bulan cmtue alahan semua dah hilang ..syukur alhamdulillah 🤲🤲