Memandangkn masa pkp tak boleh keluar rumah.Jom kita bersenam.Dekat dalam rumah pun boleh tau😉💪🏻✌

Hai mommy semua n also daddy😉✌🏻 Lately ni ada kita terdengar orang mengeluh ala pkp tak boleh keluar rumah berjogging tak boleh keluar peluh nanti berat naik cepat..toksin dalam badan tak di keluarkan nanti bahaya boleh jadi penyakit. Stress duk rumah mcmni. Depression pun boleh dapat macamni. Jadi dekat sini saya nak sharekan untuk mommy n daddy sefamily lakukan senaman bersama keluarga tersayang. Dalam bersenam kita dapat ada bonding time bersama sekeluarga dan lagi mengeratkan kasih sayang kita bersama❤️ Ok di bawah ni saya sharekan nama yang boleh mommy n daddy search di utube mahupun tiktok. Saya dah try senaman ni selama sebulan.. Alhamdulillah dapat hilangkan lemak2 di badan dan keluarkan segala peluh toksin yang ada dalam badan... Tak perlu melompat , tak perlu berlari dengan senaman ini je dapat burn banyak kalori kalau kita rajin amalkannya. Macam kalau nak join live di tiktok sesi pagi dr pukul 7.30pagi hingga 9.30 pagi selama 2 jam. Jika tak sempat join senaman live pagi boleh join pada 8malam hingga 10malam. Kalau terlepas boleh follow utube channelnya 😉✌🏻ramai dah try n lost the weight. Very recomended..tak payah bayar free je tw..kalau tempat lain kita tengok kena ada yuran kan.Tapi ni satu malaysia boleh join. mommy n daddy try search "water mummy " nanti akan keluar akaun nya di tiktok atau utube. Pada awal dulu saya sorang je join. Sekarang alhamdulillah husben pun join sekali dengan Fatimah also...hip2 hureay..jom la kita bersenam sama2.. 😘❤️ Selamat mencuba mommy n daddy😉✌🏻 Moga apa saya share kan ni dapat memberi manfaat pada kita semua. Family sihat kita pun gembira..yeayy🎉🎉🎉 #dudukrumahpunbolehsihat #familysihatkitapungembira #stayathome #staysafe #KitaJagaKita Nota kaki : kalau untuk satu kali senaman 2 jam biasa boleh burn dalam 500kalori. Saya selalu buat pagi dan malam. Atau kadang2 buat senaman pada waktu pagi dan petang.. jadi total kalori burn dalam sehari boleh dapat achieve dalam 1k kalori kalau konsisten hari2 in shaa Allah blh burn byk n bdn akan rs fresh dan nk tido mlm pun bdn rs best je bila bdn dh btl sihat.fightimm✊🏻

Memandangkn masa pkp tak boleh keluar rumah.Jom kita bersenam.Dekat dalam rumah pun boleh tau😉💪🏻✌
7 Balas

wauuu... best ni😍

3y ago

jommm💃