susu LACTOGEN 0-12

Hai mommy n daddy..nak survey jap berapa ramai mommy n daddy bagi anak2 minum susu lactogen 0-12 bulan.. Apa perkembangan pd anak2 setelah minum susu tersebut?? Boleh share tak..terima kasih.

susu LACTOGEN 0-12
1 Balas

yes anak sy minum lactogen sambil menyusu bdn jugak. alhamdulillah perkembangan okey..cepat merangkak, berjalan..

5y ago

Maaf nal tanya..Anak sis tu..sis bagi sukatan ikut auns yg dekat jadual susu tu ke? Sebb campur dgn susu badan kan..takut terlebih bagi susu pulak..😅